2011-10-23 14:55:06• hírek • Kocsis Zoltán

Hangos siker volt Fluor Tomi fellépése a Kaméleonban

Hogy nincs minden „rendben" szombat este a Kaméleon diszkóban, az már akkor kiderült, amikor odaértünk: ha lehet, még a megszokottnál is többen voltak a város egyik legmenőbb szórakozóhelyén, a diszkógömbről is rajongók lógtak. Ráadásul a biztonsági emberek szóltak: a dj-pult mögötti rész teljes egészében le van foglalva a sztárvendég részére és az sem biztos, hogy a sajtó képviselői ott maradhatnak.

A vendégek egy részével bizony nehéz volt megértetni, hogy az egyik legkedveltebb helyre tilos belépniük, de csalódottságukat feledték, amikor megérkezett Karácson Tamás. Ha ez a név nem sokat mond a kedves olvasónak, akkor úgyis fogalmazhatnánk, hogy az a személy, akinek köszönhetően talán egyszer eljön az az idő, amikor a számítógépes helyesírás-javító program nem húzza majd alá a mizu kifejezést: azaz Flour Tomi.

A 24 éves várpalotai sztár testőreinek és stábtagjainak körében felvonult a neki elkülönített helyre és ...teljesen közvetlenül viselkedve egyáltalán nem adta jelét annak, hogy zavarná a tömeg. Gyorsan készített néhány képet a szemfüles rajongókkal, majd lesétált a színpadra. A hangulat gyorsan a tetőfokára hágott, a közönség egyből vevő volt számaira, a legnagyobb sikereket természetesen az olyan slágerek aratták, mint a Lájk vagy Halenda. Na meg természetesen a Mizu!

Az alábbi képekre kattintva elérhető a teljes bulifotó-galéria!


A mintegy fél órás fellépést legalább ilyen hosszú fakultatív program követte, Tomi ugyanis rendületlenül és türelmesen osztogatta az aláírásokat: kinek papírra, kinek pedig csípőre.

Üdvrivalgások közepette hagyta el aztán a termet, ahol a buli tartott tartott hajnalig, a talpalávalót pedig DJ Levicius biztosította.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: